Despre

Garsoniera de lux in regim hotelier

     Studio Safir Brasov se inchiriaza in regim hotelier pentru vacante linistite in Brasov! Privelistea minunata spre muntele Tampa, interiorul primitor, faptul ca este dotata cu toate utilitatile, sunt cu siguranta cele mai importante detalii pentru un sejur reusit in Brasov!

     Va punem la dispozitie studio de inchiriat in regim hotelier pentru vacanta sau pentru o calatorie in interes de serviciu. Studioul se afla intr-o zona linistita a Brasovului, intr-un cartier nou rezidential, dotat cu spatii verzi, loc de joaca pentru copii si spatiu de parcare asigurat.

     Studio Safir Brasov este inaugurat in 2016 si este compus dintr-un dormitor ultramodern cu o ambianta deosebita, pat matrimonial, dressing elegant, bucatarie complet utilata, totul nou. Loc de servire al mesei, hol modern, baie cu dus si cada, SMART TV cablu si internet, wi-fi, terasa cu masa si scaune, loc de parcare privat. Pentru incalzire studioul este dotat cu centrala proprie pe gaze.

     Fiind utilat complet, bucataria va pune la dispozitie: fierbator, prajitor de paine, cuptor cu microunde, cafetiera, plita, aragaz si cuptor incorporabil. Deasemenea aveti la dispozitie fier de calcat si uscator de par. 
 
 


    Oferim clientilor nostri :

  •   cazare in regim hotelier de buna calitate, igiena si comfort .
  •   un raport excelent calitate-pret .
  •   facilitati suplimentare in comparatie cu regimul hotelier cum ar fi: bucatarie complet echipata,masina de spalat, acces wi-fi, controlul temperaturii ambientale, etc.
  •   punerea locatiei la dispozitie la ora de cazare stabilita.
  •   parcare privata.

Garsoniera este special conceputa pentru a asigura confortul optim a 2 persoane.