Bucatarie complet utilata

Studio Safir Brasov va pune la dispozitie o garsoniera in regim hotelier in Brasov, un spatiu modern de lux, echipat cu tot ce trebuie pentru a reusi sa satisfaca chiar si cele mai exigente nevoi ale clientilor nostri! Dumneavoastra nu trebuie decat sa rezervati si sa va relaxati!

Studioul Safir Brasov este o garsoniera in regim hotelier moderna si cu o bucatarie complet utilata: cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, vesela de bucatarie pentru doua persoane, toate acestea fiind accesorii ce completeaza un spatiu complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica si mobilier indispensabil: frigider, plita cu cuptor, spatiu de servit masa, masa cu scaune pe terasa.

Armonia spatiului e completata de lumina si finisajele moderne ale incaperilor si vederea spre muntele Tampa pe care terasa o ofera! Garsoniera este dotata cu un loc propriu de parcare ce este pus la dispozitia clientilor, iar cartierul rezidential este nou, aproape de centrul orasului, situat la poalele muntelui Tampa. Pentru mai multe informatii si rezervari, va rugam sa ne contactati: 0762838354.